logo_zon_header

 

IMG_3592

Op 8 Oktober 2013 organiseerde de ZON (Zaans Ondernemers Netwerk) een presentatie over Cybercrime en security awareness.

Omdat het die week “de week van de veiligheid” was, had de ZON een bijzondere locatie voor de presentatie georganiseerd. Maar liefst 40% van de Nederlandse ondernemers is afgelopen jaar slachtoffer geweest van cybercrime.

IMG_2491

We waren die avond te gast op het politiebureau van Zaandijk, alwaar wij in een zeer professionele presentatieruimte onze presentatie konden geven.

We hebben die avond voor een groep van 45 ondernemers een verhaal verteld over de verschillende vormen van Cybercrime en wat je als ondernemer kunt doen om de risico’s te verlagen. Het was een interactieve sessie, er kwamen regelmatig vragen uit de groep.

Na de presentatie was er onder het genot van een drankje nog gelegenheid om na te praten. De terugkoppeling die we kregen was dat de gepresenteerde informatie erg veel stof tot nadenken opleverde.

Veel mensen gaven aan dat ze dit onderwerp binnen hun organisatie bespreekbaar zouden gaan maken. Precies waar we naar streven. Maak Security en de mogelijke security maatregelen bespreekbaar!

Zet Security op de agenda! Voor verdere hulp bij het creëren van een gezonde cultuur op het gebied van de security in een organisatie  kan Sebyde uiteraard verder van dienst zijn.

IMG_2487

Nogmaals onze hartelijke dank aan de ZON voor de organisatie en de Politie in Zaandijk voor het ter beschikking stellen van hun presentatieruimte.

 

Klik voor de presentatie van 8 oktober