IMG_3170

Koog aan de Zaan, 13 november 2013 – IT-veiligheidsspecialist Sebyde heeft een contract getekend met Stichting Members’ Benefits (SMB). Daarmee wordt Sebyde partner van SMB en leverancier van security-services en security-trainingen. SMB is een stichting die is voortgekomen uit de grootste branchevereniging in Nederland, de Federatie Metaal- en Elektrotechnische industrie (FME). De stichting onderhoudt diverse voordeelregelingen voor meer dan veertig werkgevers- en brancheverenigingen waar circa 15.000 leden bij zijn aangesloten.

FME en Stichting Members’ Benefits
De FME is de grootste ondernemersorganisatie in de technologische industrie in Nederland. De federatie is actief belangenbehartiger voor haar leden op nationaal en internationaal niveau. In 1996 sloot de FME de eerste contracten, wat een direct voordeel opleverde voor de leden. Vanuit dit initiatief ontstond in 2003 het verzelfstandigde Stichting Members’ Benefits. Hierdoor kon de SMB haar activiteiten ook aanbieden aan andere werkgevers- en brancheverenigingen. Het Members’ Benefit-programma heeft inmiddels ruim zestig leveranciers, waaronder Sebyde.
Bij de SMB zijn inmiddels meer dan veertig werkgevers- en brancheverenigingen aangesloten. In deze verenigingen zijn 15.000 ondernemingen actief die bij elkaar ongeveer 700.000 werknemers tellen. Hiermee heeft de SMB een enorm bereik en kan de stichting haar leden op basis van collectieve contracten van aantrekkelijke voordeelregelingen voorzien. De SMB biedt de leden een website op maat aan, verschillende magazines, workshops en elektronische nieuwsbrieven waarin de verschillende leveranciers hun producten tegen aantrekkelijke tarieven aanbieden. Leden kunnen via een speciale website gebruikmaken van het Members’ Benefits-programma: www.membersbenefits.nl.
Sebyde sluit zich aan
Sebyde is met ingang van 1 november 2013 aangesteld als exclusieve aanbieder van een aantal security-diensten. “Naast voordeelregelingen zoekt SMB namelijk ook voortdurend naar interessante producten en diensten”, aldus Ed Ockhuysen van Stichting Members’ Benefits. “Het risico op cybercrime wordt steeds groter. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf dat hierop een professioneel antwoord heeft. Wij hebben dat antwoord gevonden bij Sebyde. Dit bedrijf heeft een professionele uitstraling en vakkennis op het gebied van cybercrime. We starten de samenwerking bij een vereniging met 4.000 advocaten. Het gevaar dat bij hen dossiers op straat komen te liggen is groot en vraagt om de gedegen oplossingen van Sebyde.”
Sebyde gaat deze diensten ook leveren aan andere leden van Stichting Members’ Benefits die op hun beurt weer connecties hebben met circa 15.000 bedrijven. “Sebyde is blij met de overeenkomst met de SMB. Het geeft ons de mogelijkheid om via de verschillende brancheverenigingen toegang te krijgen tot het bedrijfsleven waar vaak veel vragen heersen op het gebied van security. Het vergroten van het bewustzijn op het gebied van security zal een belangrijke activiteit zijn in dit partnership. We kunnen de aangesloten bedrijven op deze manier op een effectieve manier voorlichten en ondersteuning bieden bij de bescherming van hun gegevens en het waarborgen van de privacy”, aldus Rob Koch, Sales & Marketing Director van Sebyde.
SMB-diensten van Sebyde
Sebyde gaat een breed scala van diensten aanbieden, volgens Koch. Om te beginnen biedt Sebyde Webapplicatie Security Scans om websites te controleren op security-kwetsbaarheden. Dit is een zeer effectieve service om hackers-aanvallen te kunnen doorstaan. Verder geeft de organisatie Security Awareness-trainingen om het gedrag van medewerkers veiliger te maken. Hiermee wordt de kans op cyber-crime binnen organisaties verlaagd. Ook geeft het bedrijf Security Awareness-trainingen voor programmeurs. Hier leren softwareprogrammeurs om veilige software te bouwen die de hacker-aanvallen kunnen doorstaan. Daarnaast organiseert Sebyde managementworkshops. Daarin wordt het deelnemers duidelijk hoe zij een Security Awareness-programma in hun organisatie moeten implementeren door inzicht te geven in de doelen en een praktisch overzicht te maken van de te nemen stappen tijdens dit proces. Sebyde kan deelnemers tijdens de informatiebijeenkomsten over Security Awareness en Privacy meer leren over de gevaren, dreigingen en risico’s die het werken met informatiesystemen met zich meebrengen. Ten slotte biedt de organisatie verschillende vormen van security-onderzoek aan zoals een penetratietest, een systeemtest of een Privacy Impact-onderzoek.
Over Sebyde
Sebyde is bedrijven van dienst op het gebied van IT-veiligheid. Sebyde scant webapplicaties op kwetsbaarheden in de code, adviseert klanten hoe zij kwetsbaarheden kunnen verhelpen en biedt ondersteuning in de aanpassing van de programmatuur. Sebyde gebruikt voor de audits IBM Security AppScan®, de meest geavanceerde scan-tool die er in de markt beschikbaar is. Daarnaast biedt Sebyde trainingen aan die het bewustzijn van medewerkers en hun management op het gebied van security verhoogt waardoor risico’s op cybercrime enorm verlaagd worden.
Meer informatie
Wilt u meer informatie over Sebyde? Ga dan naar de website:www.sebyde.nl. U kunt ook contact opnemen met Sebyde viainfo@sebyde.nl.
Sebyde
Statenhoek 15
1506 VL Zaandam
Nederland