WikiLeaks onthullingen

Weet welke apparatuur er in uw netwerk zit!

U zult het de afgelopen week wel gelezen hebben: WikiLeaks onthulde een groot aantal kwetsbaarheden in (onder andere) mobiele telefoons. Deze kwetsbaarheden kunnen worden misbruikt om binnen te dringen in uw telefoon om gegevens te stelen of malware te plaatsen.

BYOD

Sommige bedrijven hebben een “BYOD” (Bring Your Own Device) policy waarbij medewerkers met hun eigen apparatuur (smartphone, tablet, laptop) op het bedrijfsnetwerk kunnen werken.

Updates

Als deze apparatuur niet is voorzien van de laatste updates zijn ze erg kwetsbaar voor cybercriminelen. En daarmee ook u en uw organisatie.

Netwerk

Het is daarom van groot belang dat uw netwerkbeheerders weten welke apparatuur er exact aan het netwerk koppelt en op welke versie van het operating systeem ze werken.

Kwetsbaarheden

Tenable Network Security is al jarenlang de bekendste leverancier van netwerk vulnerability scanning. Met producten als Nessus Professional en SecurityCenter houden meer dan 1 miljoen bedrijven ter wereld de kwetsbaarheden van het netwerk in de gaten.tenable io

Scans

Met geavanceerde netwerk-scans worden alle apparaten die op uw netwerk zitten feilloos herkend en direct geanalyseerd op kwetsbaarheden.

Compliance

De producten van Tenable detecteren malware en helpen u bij het beheersbaar maken van de risico’s van uw netwerk.

Meer Weten?

Kijk op https://www.sebyde.nl/tenable-nessus-vulnerability-management-ne/ voor meer informatie over de Tenable producten.

Sebyde is geautoriseerd reseller van Tenable Network Security.