Snel Meetbaar maken van uw Risico’s
Inzicht in de Kwetsbaarheden
Bewust Maatregelen nemen!

 

Risico’s

Het bedrijfsleven loopt grote risico’s op het gebied van de IT-security. Zonder dat ze het weten worden hun kostbare en vertrouwelijke bedrijfsgegevens van buitenaf benaderd, verminkt of gestolen door cybercriminelen.

De groeiende cijfers over cybercriminaliteit spreken boekdelen. Toch zijn er veel bedrijven die de IT-security maatregelen ter bescherming van hun kroonjuwelen niet voldoende op orde hebben.

Niet alleen een gevaar voor de continuïteit van het bedrijf maar ook nog eens een risico om een data lek te veroorzaken met alle juridische gevolgen (meldplicht data lekken) van dien.

Krijg inzicht in de kwetsbaarheden!

Inbraak

Het probleem met cybercriminaliteit is dat je het (bij onvoldoende maatregelen) niet ziet.

Bij een inbraak in je huis zie je de inbraaksporen, bij een digitale inbraak hebben bedrijven vaak niets in de gaten en hebben cybercriminelen al maandenlang toegang tot de computers, gegevens en het netwerk.

Ze zoeken dan stilletjes naar vertrouwelijke informatie zoals intellectueel eigendommen, inloggegevens, rekening/creditcard nummers, e-mail adressen, etc.

Ransomware

Andere cybercriminelen zijn directer en zetten met “ransomware” al uw gegevensbestanden op slot en eisen een losgeld om die gegevensbestanden weer vrij te geven.

Security Quick scansecurity quick scan ict mkb rapport snel

Je kunt echter veel doen om deze criminele activiteiten wél te ontdekken.

Er zijn heel veel technische en organisatorische maatregelen te nemen die uw weerbaarheid tegen cybercriminaliteit sterk vergroten.

Het begint met een inventarisatie. Speciaal voor het MKB heeft Sebyde een “MKB Security Quick Scan” beschikbaar. Hierbij beoordelen we de situatie bij uw bedrijf op het gebied van de security organisatie, de awareness en de genomen maatregelen.

Kenmerken

  • Interview over uw informatie beveiliging
  • Onafhankelijk advies
  • Helder rapport

Rapport

Na deze Quickscan ontvangt u van Sebyde een praktische rapportage waarmee u inzicht heeft in de situatie met betrekking tot de security en de risico’s. U kunt dan de juiste maatregelen nemen om die risico’s te verlagen.
Een MKB Security Quickscan bieden we aan tegen het aantrekkelijk tarief van 595 Euro.

Wilt u meer informatie over de MKB Security Quickscan? Neem dan contact op met 085-2733376.
Of vraag informatie aan via onze website: https://www.sebyde.nl/contact/