SecurityCenter™Het product SecurityCenter™ biedt een geïntegreerd management console voor functie-specifieke  rapportages en alerts aan meerdere teams – Security, Compliance, Operations en Incident response. Rapportages kunnen gemaakt of aangepast worden al naar gelang de specifieke wensen en functies. Het verzamelt en analyseert vulnerability informatie, netwerk en configuratie informatie om een compleet overzicht te geven over de security, risico’s en de compliance status van de gehele organisatie. Het integreert met bestaande netwerk-, security- en remediation systemen met inzage in de dreigingen en mogelijke compliance problemen zodat snel actie ondernomen kan worden. SecurityCenter™ is voorzien van een innovatieve “App Store” met talloze geavanceerde dashboards voor security- en compliance analyses. Handmatig onderzoek, analyses en kostbare andere tools zijn hierbij overbodig. Rapporteren naar de verschillende teams in een organisatie is met SecurityCenter™ een efficiënt proces en kan geheel geautomatiseerd gebeuren.<br />SecurityCenter Continuous View™Het product SecurityCenter Continuous View™ biedt een <span style=”text-decoration: underline;” data-mce-style=”text-decoration: underline;”>continue</span> monitoring van uw gehele netwerk. Het eerder genoemde product Passive Vulnerability Scanner™ (PVS) is een geïntegreerd component van dit product. Hierdoor is het mogelijk om 100% van de devices (incl. mobile devices) gedurende 100% van de tijd te zien en te analyseren door middel van patroon herkenning. SecurityCenter Continuous View™ verzamelt, correleert en analyseert event log gegevens over netwerkverkeer, intrusion detection gegevens, systeem- en applicatie-logs en gedrag van gebruikers binnen het netwerk. Het combineert actieve scanning, passieve netwerk sniffing en event log analyses waardoor het een real-time continue monitoring platform is. SecurityCenter Continuous View™ ondersteunt meer technologieën dan elk ander product op de markt, inclusief operating systemen, netwerk devices, databases, tablets, telefoons, webservers en embedded systemen.

SecurityCenter™

Het product SecurityCenter™ biedt een geïntegreerd management console voor functie-specifieke  rapportages en alerts aan meerdere teams – Security, Compliance, Operations en Incident response. Rapportages kunnen gemaakt of aangepast worden al naar gelang de specifieke wensen en functies. Het verzamelt en analyseert vulnerability informatie, netwerk en configuratie informatie om een compleet overzicht te geven over de security, risico’s en de compliance status van de gehele organisatie. Het integreert met bestaande netwerk-, security- en remediation systemen met inzage in de dreigingen en mogelijke compliance problemen zodat snel actie ondernomen kan worden. SecurityCenter™ is voorzien van een innovatieve “App Store” met talloze geavanceerde dashboards voor security- en compliance analyses. Handmatig onderzoek, analyses en kostbare andere tools zijn hierbij overbodig. Rapporteren naar de verschillende teams in een organisatie is met SecurityCenter™ een efficiënt proces en kan geheel geautomatiseerd gebeuren.

SecurityCenter Continuous View™

Het product SecurityCenter Continuous View™ biedt een continue monitoring van uw gehele netwerk. Het eerder genoemde product Passive Vulnerability Scanner™ (PVS) is een geïntegreerd component van dit product. Hierdoor is het mogelijk om 100% van de devices (incl. mobile devices) gedurende 100% van de tijd te zien en te analyseren door middel van patroon herkenning. SecurityCenter Continuous View™ verzamelt, correleert en analyseert event log gegevens over netwerkverkeer, intrusion detection gegevens, systeem- en applicatie-logs en gedrag van gebruikers binnen het netwerk. Het combineert actieve scanning, passieve netwerk sniffing en event log analyses waardoor het een real-time continue monitoring platform is. SecurityCenter Continuous View™ ondersteunt meer technologieën dan elk ander product op de markt, inclusief operating systemen, netwerk devices, databases, tablets, telefoons, webservers en embedded systemen.