Overal losse Documenten

Chaos met documenten

Een verwerkingsregister bijhouden in Excel of Word is snel aangelegd maar hoe houdt je deze up to date. Waar staat de laatste versie van het register?

Is de informatie compleet? 🗃

De HR manager heeft in Excel een overzicht van de persoonsgegevens Daar bij vastgelegd wat het doel is en de wetmatige grondslag. ⚖

Elke afdelingsmanager heeft de processen beschreven waarbij persoonsgegevens worden verwerkt. Hoe wordt de informatie verwerkt op zijn afdeling? 🙏 Verrijkt, gecorrigeerd, bewaard en vernietigd?

dporganizer nexus privacy privacyperfect perfect one onetrust trust avg desk overal losse documenten

De inkoopafdeling heeft een overzicht met verwerkers overeenkomsten die afgesloten zijn met diverse leveranciers. Met een overzicht waar de persoonsgegevens vandaan komen en waar ze naar toe gaan. En afspraken over verdere verwerkingen.

De IT manager heeft het overzicht van de systemen en het netwerk van de onderneming. Overzicht van de maatregelen om de informatie 🔐 te beveiliging, logisch en of fysiek.

Administratie of Boekhouding

Overal losse documenten. Omdat alles op verschillende manieren wordt vastgelegd, verlies je het overzicht en maak je fouten. Kies dus voor een online privacy boekhoud pakket waarin je alle data kunt koppelen. 

#privacy #gdpr #compliance #management