AVG in de praktijk – Hotel Okura Amsterdam

Op vrijdag 7 december waren relaties van Sebyde bij Hotel Okura Amsterdam uitgenodigd voor informatieve lunchbijeenkomst over de “AVG in de praktijk”.
Aanwezig waren klanten, partners en relaties uit diverse branches.

Hotel Okura Amsterdam

Okura is een 5 sterren hotel, geopend in 1971 en onderdeel van Okura Nikko Hotel Mngt.
Remco Verhaaf, purchase manager, vertelt over hoe zij voldoen aan de AVG binnen hun organisatie. Het hotel heeft 400 medewerkers, 130.000 overnachtingen door zo’n 100.000 gasten per jaar. Daarnaast hebben ze ook nog 330.000 restaurantgasten en er zijn dagelijks zo’n 1500 devices verbonden via de openbare WiFi. Voor een hotel is het een uitdaging om te voldoen aan de AVG en de persoonlijke gastvrijheid die je wilt bieden aan je gasten. Het is een balans zoeken tussen de wetgeving, service, marketing en privacy waarbij je gestructureerd en geanalyseerd te werk moet gaan. Pact-privacy is daarbij een goede tool om in te zetten.

Pact Online BV

Derk Yntema vertelde vervolgens over “Privacy boekhouding”. Pact-privacy, ontwikkeld door PACT Online BV, is een tool waarmee u uw privacy boekhouding inzichtelijk maakt en waar ook Okura gebruik van maakt. Met templates krijgt u van te voren ingevulde velden die specifiek bij die verwerking horen, dat scheelt u veel tijd. En met Pact-privacy voldoet u snel en makkelijk aan de AVG.

SecurIT

Rob Bus sprak over de passende toegang tot ICT systemen zodat onbevoegden niet bij uw vertrouwelijke (persoons) gegevens kunnen.  Rob Bus is eigenaar van Secure-IT. SecurIT is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor identiteits- toegangsbeheer voor middelgrote en grote ondernemingen, met innovatieve, best-in-class software en services. De diepgaande expertise van onze specialisten, gedocumenteerde best practices en duidelijk gedefinieerde implementatiestrategieën helpen organisaties om effectief IAM-oplossingen te implementeren en het rendement van de investering te maximaliseren.

Wenst u de presentatie(s) te ontvangen?

Stuur een e-mail naar info@sebyde.nl