Munckhof Groep AVG in de praktijk


Bijeenkomst

Op donderdag 15 november organiseerde Sebyde een informatieve lunchbijeenkomst over de “AVG in de praktijk”.
De bijeenkomst vond plaats in het van der Valk hotel in Eindhoven. Aanwezig waren klanten, partners en relaties van Sebyde uit diverse branches.

Munckhof groep

Daniƫl Gloudemans van de Munckhof groep, vertelde over hoe zij voeldoen aan de AVG binnen hun organisatie. Munckhof bestaat sinds 1927. Vooral de laatste jaren hebben zij spectaculaire groei meegemaakt, er is sprake van een verveelvoudiging van het aantal medewerkers en van haar klanten en relaties. Een gevolg is dat de behandeling van de persoonsgegevens daarmee ook steeds belangrijker word.

AVG

Munckhof ziet aanleiding om te voldoen aan de AVG vanwege het voorkomen van reputatieschade. Men wil aantoonbaar voldoen aan de Eurpese privacy wetgeving. En niet in de laatste plaats wil men afspraken met relaties en klanten beheersbaar houden, door verwerkingsovereenkomsten af te sluiten. Telkens wel in het achterhoofd dat de bestaande dienstverlening werkbaar blijft.

Plan van aanpakavg praktijk privacy gdpr plan van aanpak

Er is veel aandacht besteed aan bewustwording en borging van het project in de organisatie. Met name het gebruik van een centraal register van verwerkingen (PACT) heeft de voortgang van het project enorm versneld.
Met 2000 medewerkers en 30.000 klanten per dag! een enorme uitdaging.

Meer weten?

Wenst u de presentatie(s) te ontvangen?

Stuur een email naar info@sebyde.nl