Hoogwaardige Diensten

Pragmatisch in Security!

Security, Privacy en Training

cybersecurity diensten security privacy beheer audits training

Welkom bij Sebyde, een toonaangevend cybersecurity bedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van diensten en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen voor bedrijven van elke omvang.

Onze missie is om onze klanten te voorzien van de beste cybersecurity diensten en oplossingen die beschikbaar zijn en om bij te dragen aan een veiligere en meer beveiligde digitale wereld. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen uw bedrijf te beschermen tegen de toenemende dreiging van cyberaanvallen en gegevensinbreuken.

Cybersecurity diensten

Enkele van onze belangrijkste diensten zijn onder andere:

  1. Security Audits: We voeren uitgebreide security audits uit om uw bedrijf te beoordelen op compliance met beveiligingsvoorschriften en best practices.
  2. Vulnerability assessments: Onze beveiligingsdeskundigen voeren penetratietesten en vulnerability scans uit om kwetsbaarheden in uw netwerk, applicaties en systemen te identificeren. We bieden ook gedetailleerde rapporten en aanbevelingen om de kwetsbaarheden te patchen en uw beveiliging te verbeteren.
  3. Security awareness training: We bieden op maat gemaakte trainingsprogramma’s om uw medewerkers bewust te maken van de risico’s en bedreigingen van cyberaanvallen. Onze trainingen omvatten onder andere phishing-simulaties, social engineering en veilig online gedrag.
  4. Interim security manager: We bieden de mogelijkheid om een tijdelijke security manager in te huren om uw cybersecurity-activiteiten te beheren. Onze interim security managers hebben uitgebreide ervaring in het plannen, implementeren en onderhouden van effectieve beveiligingsprogramma’s.
  5. Compliance: We helpen bij het voldoen aan de wettelijke vereisten en industriestandaards, zoals GDPR, ISO 27001 / 27701 en HIPAA.
  6. Diverse tools om uw organisatie te ondersteunen bij het voldoen aan eisen en voorschriften.

Bij Sebyde hebben we een bewezen staat van dienst in het bieden van uitstekende cybersecurity diensten en oplossingen aan onze klanten. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, betaalbare en schaalbare diensten om uw bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.