Pragmatisch in Security!

Bescherm uw reputatie, beveilig uw gegevens !

In het nieuws omdat uw website is gehackt?

75 % van de websites is niet veilig!

Zijn uw gegevens veilig?

Security Advies & Management


Security Aanpak

Penetratie testen, kwetsbaarheidsanalyses, monitoring tools
U wilt weten hoe kwetsbaar u bent, waar de risico’s liggen en hoe u deze kunt verhelpen? Security advies met een aantal pragmatische stappen krijgt u inzicht en overzicht en weet u welke security maatregelen u moet nemen.


Uw eigen Security Manager

Uw bedrijf groeit, u wil vernieuwen, u wil nieuwe diensten in de markt zetten. Grote kans dat ICT hierbij een belangrijke rol speelt.

security advies interim manager

Uw ICT-beheerder groeit met u mee. Maar hoe zit het met het beleid en de organisatie van uw ICT-security, hoe is het gesteld met de veiligheid van uw netwerk en systemen, worden de securitysystemen goed ingezet en hoe en wie controleert dat?


Trainingen, Presentaties & Workshops

Ons onafhankelijk opleidingsinstituut richt zich op het gedrag, de motivatie en de houding van uw medewerkers, Secure by Behaviour. Medewerkers die onveilig omgaan met bedrijfsinformatie en ICT-middelen maken uw organisatie kwetsbaar. Vertrouwelijke gegevens komen al te gemakkelijk op straat te liggen – met ontevreden klanten en reputatieschade als gevolg. Maak uw medewerkers bewust en houdt hen alert …


Privacy Administratie Kantoor

Administratie, risico analyse & compliance.

Al onze diensten in relatie tot de Europese privacywetgeving (AVG / GDPR). Van het opzetten van uw verplichte privacy administratie, een juridische en technische toets van uw verwerkingen, tot het inrichten van uw privacy beheer. Voldoe aan de wetgeving …