GRATIS PHISHING WEBINAR

Klik Hier als u de nieuwsbrief niet goed kunt lezen

Sebyde organiseert in samenwerking met KnowBe4 een webinar over het KnowBe4 platform voor het uitvoeren van Phishing-testen en het aanbieden van e-learning modules. Dit platform biedt een effectieve manier om uw medewerkers bewust en alert te maken en te houden met betrekking tot phishing gevaren.

Het webinar begint om 11.00 uur en duurt 30 minuten. Het geeft u inzicht in de mogelijkheden van het KnowBe4 phishing platform(Er zal Engels worden gesproken).

Meld mij aan voor het gratis webinar op 12 september

Steeds meer bedrijven testen de gevoeligheid van hun medewerkers voor phishing door middel van het sturen van phishing-testmails. Op deze manier krijgt u een goed inzicht in de risico’s die er zijn en kunt u de maatregelen nemen om de organisatie bewust te maken en uw medewerkers alert te houden. Als u de resultaten uit deze phishing-testen op een positieve manier bespreekbaar maakt zal het bewustzijn snel stijgen en het risico om slachtoffer te worden van een phishing aanval sterk verminderen. Uw medewerkers bewust en alert maakt uw organisatie weerbaar!

Meld mij ook aan voor een gratis Phishing test