Ken uw kwetsbaarheden 

10 Stappen

10 stappen voor effectieve vulnerability management.
Vraag hier vrijblijvend het document aan “10 steps for achieving effective vulnerability management”

Kroonjuwelen

Voor iedere organisatie is informatie een waardevol bezit. Het zijn de “kroonjuwelen” die moeilijk te beschermen zijn. Met de stijging van de waarde van de kroonjuwelen worden ze steeds aantrekkelijker voor (cyber)criminelen. Bedrijfsinformatie is echter niet eenvoudig in één plek in een kluis te stoppen om ze te beschermen. Informatie is verspreid door de organisatie, op verschillende systemen, netwerken en opslagmedia.

Vitaal

Cybercriminelen maken gebruik van de kwetsbaarheden van een organisatie (systemen niet up-to-date, zwakke passwords, slechte configuraties, etc.) om toegang te krijgen tot de vitale onderdelen en informatie. De traditionele manier van vulnerability scanning is om periodiek scans uit te voeren. Hierbij ontstaan echter “gaten” in de beveiliging die misbruikt kunnen worden. Er is dus een uitgebreidere oplossing nodig die gekoppeld is met andere essentiële security processen zoals asset management, patch management en incident response. Dit maakt het mogelijk om kwetsbaarheden eerder te ontdekken zodat er eerder maatregelen genomen kunnen worden.

Tenable Nessus

Tenable network security levert continue netwerk monitoring voor het ontdekken van kwetsbaarheden, risico’s te verlagen en compliance te garanderen. Het product portfolio omvat de bekende Nessus vulnerability scanner en SecurityCenter waarmee de meest uitgebreide informatie verkregen kan worden over uw netwerk security. De Tenable producten worden door de grootste organisaties ingezet voor het beheersen van hun risico’s.

Certified Reseller

Sebyde is certified reseller van de Tenable producten. Neem contact met ons op voor meer informatie. Meer informatie over de Tenable producten (Nessus, SecurityCenter) kunt u vinden op: https://www.sebyde.nl/tenable-nessus-vulnerability-management-ne/