IBM AppScan

biedt een market-leading portfolio van applicatie security en risk management oplossingen voor mobiele en web applicaties. Met haar uitgebreide security test mogelijkheden en een platform om applicatie risico’s te beheersen geeft IBM Security Appscan portfolio u de oplossing en de expertise om uw applicatie lifecycle proces uit te breiden met niet alleen het ontdekken van applicatie kwetsbaarheden maar ook het verlagen van software risico’s. Het IBM Security AppScan portfolio bevat dynamic application security testing (DAST) en static application security testing (SAST) — zowel als innovatieve technologieën zoals glass-box testing en run-time analysis die in staat zijn de laatste dreigingen in kaart te brengen en precieze en actionable resultaten opleveren.

AppScan Enterprise

Een centraal security console en management dashboard geschikt voor grote bedrijven voor applicatie security testen en risk management.

Lees Meer appscan enterprise edition

AppScan Source

IBM Security AppScan Source integreert applicatie security testen in de software development lifecycle door het testen en ontdekken van kwetsbaarheden in de broncode van de applicatie.

Lees Meer appscan source edition

 AppScan Standard

IBM Security AppScan Standard helpt bedrijven bij het verlagen van de kans op web site aanvallen en datalekken door dynamisch en geautomatiseerd testen op kwetsbaarheden.

Lees Meer appscan standard edition

Vult u alstublieft onderstaand formulier in voor meer informatie over IBM security producten

Aanhef (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw Functie

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij willen meer informatie over Appscan producten
Wij willen meer informatie over Trusteer producten
Wij willen meer informatie over Arxan
Wij willen praten met een Appscan specialist
Wij willen een prijsopgave van Appscan

Eventueel extra vragen?

Waar kent u ons van?