Ondernemers Vakdagen Venray, 4-5-6 oktober 2016

Op 4-5-6 oktober 2016 is Sebyde aanwezig geweest op de stand van onze business partner Privacy Protection Europe.

Deze ondernemersbeurs werd voor de 6de keer georganiseerd in de Evenementenhal in Venray en trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Het thema van onze stand was de privacywetgeving. We wilden in contact komen met bedrijven om ze voor te lichten over de gevolgen van de nieuwe privacywetgeving en de meldplicht datalekken.

We hebben met veel bedrijven kunnen kennismaken. Opvallend was dat veel mensen naar de stand kwamen met gerichte vragen over hoe ze met bepaalde situaties om moeten gaan en over de wetgeving.

Steeds meer mensen zien het belang van een goede bescherming van persoonsgegevens en de privacy en de noodzaak van de nieuwe wetgeving.IMG_9471

Praktisch advies over hoe je je bedrijf kunt voorbereiden op de wetgeving en welke informatie je in de benodigde privacy-administratie beschikbaar moet hebben voor de Autoriteit Persoonsgegevens  is bij veel bedrijven een nuttige ondersteuning. We kijken ernaar uit om de nieuwe contacten die we hebben opgedaan op deze goed georganiseerde beurs van het juiste advies te voorzien!