Op 28 November is Sebyde BV aanwezig geweest op het “E-Crime and Information Security” event in het Okura Hotel in Amsterdam.

Dit belangrijkje evenement wordt georganiseerd in verschillende Europese landen en in het Midden Oosten.

Het congres geeft de deelnemers waardevolle informatie over het reduceren van IT-security risico’s in deze snel veranderende wereld.

Er worden presentaties gegeven over hoe gegevens beschermd kunnen worden tegen dreigingen van buitenaf en hoe je de complexe cyber aanvallen van tegenwoordig kunt identificeren.

Meer dan 200 deelnemers uit binnen- en buitenland waren naar dit belangrijke congres gekomen. De deelnemers waren voornamelijk verantwoordelijk voor het Informatie security beleid binnen hun organisatie.

 

We hebben deze dag erg veel mensen gesproken over het nut van de security van hun applicaties. Het is duidelijk dat applicatie security steeds belangrijker wordt binnen het spectrum van IT Security maatregelen binnen organisaties.

Ook het onderwerp “Security Awareness” is veel besproken. Het al-dan-niet veilige gedrag van medewerkers is voor een groot deel bepalend voor de risico’s die een organisatie loopt. Goede security awareness training wordt als noodzaak gezien voor de nabije toekomst.

Het feit dat wij onze Security Awareness training aanpassen naar de specifieke situatie van de klant en dat we de cursisten na 4-6 weken een “terugkom-sessie” aanbieden werd als zeer positief gezien.

 

Het was een succesvolle dag met veel nieuwe contacten en interessante gesprekken.

IMG_2455 IMG_2459 IMG_2467