Sebyde BV

Statenhoek 15

1506 VL Zaandam

The Netherlands

info@sebyde.nl

+ 31 (0)85 273 33 76

ABNAMRO

 46 66 93 052

 IBAN: NL28ABNA0466693052

BTW

 851.542.050.B01

KvK Amsterdam

 55 04 13 53

Over ons

Derk Yntema trainer adviseur security privacy awareness FG DPO AVG GDPR

Derk Yntema, Business development, heeft 30 jaar gewerkt bij AHOLD NV, waarbij de laatste 10 jaar verantwoordelijk voor enterprise systems management en security portfolio bij AHOLD Europa. Drijvende kracht achter de strategische aanpak van en verantwoordelijk voor kleine tot grote, wereldwijde, security projecten. In staat om business behoeften te vertalen naar een gewenste ICT infrastructuur en dit vast te leggen in een formele architectuur. Acteert als brug tussen ICT beheer en business, geformaliseerd in een projectmatige aanpak. Stelt daarbij visie en doelen vast en communiceert deze in presentaties, voortgangsrapportages en meetbare KPI’s. Derk geeft regelmatig presentaties over onder andere cybercriminaliteit en privacy. Hij is overtuigd dat het veiliger maken van de ICT in Nederland begint aan de basis, dus het onderwijs. Hij geeft gastpresentaties over Internet crime en privacy op diverse hogescholen.

Mobiel: +31 6 138 22 395

E-mail: derk.yntema@sebyde.nl

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/derkyntema

Rob Koch sales en marketing awareness security privacy

Rob Koch, Sales, heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van Account- en Partner management bij software bedrijven in de ICT- en Telecomindustrie. Gedurende zijn gehele carrière is hij verantwoordelijk geweest voor commerciële trajecten met eindgebruikers en partner-bedrijven. Bewustzijn op het gebied van Security en Privacy is voor Rob een belangrijk onderwerp. Tijdens de thema-sessies heeft hij de ogen geopend van velen. Rob heeft veel ervaring met het geven van presentaties. Hij weet op een boeiende manier de informatie over te brengen en houdt van veel interactie.

Mobiel: +31 6 532 33 269

E-mail: rob.koch@sebyde.nl

LinkedIn https://nl.linkedin.com/in/kochrob

Jantine Konijn, Marketing, heeft gewerkt bij diverse sales organisaties waar zij verantwoordelijk was jantine konijn office managervoor sales, marketing en projectmanagement. Jantine is inmiddels 5 jaar zelfstandig ondernemer bij Saensupport. Zij biedt organisaties en bedrijven ondersteuning bij diverse projecten, zowel op organisatorische, commercieel als administratief vlak. Jantine is kordaat, enthousiast en resultaatgericht. Eigenschappen die belangrijk zijn om ons in de markt te zetten.

E-mail: jantine.konijn@sebyde.nl

LinkedIn https://www.linkedin.com/in/jantine-konijn